Referenceprojekt - BGreen-it living wall på Børnehuset Nøddehegnet

Optimal udnyttelse af regnvandet kommer børnene til gode



Børnehuset Nøddehegnet har taget initiativ til at vise en alternativ måde at udnytte regnvand på, som også kommer daginstitutionens børn til glæde.

Én af børnehusets ydervægge er en grøn væg fyldt med planter. Den grønne væg optager regnvand på børnehusets grund så regnvandet ikke ledes til kloakken, men bruges til afvanding af planterne. Den grønne væg, som både er klimavenlig og ser pæn ud, har også den fordel, at flere af planterne kan bruges i kantinens madlavning. På væggen vokser blandt andet purløg, basilikum og skovjordbær.

Du kan læse meget mere om den grønne BGreen-it Living Wall her




Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Byggros på