Bgreen It Sedumbakker 900X900px 1

Referenceprojekter - BGreen-it SEDUMBAKKER

BGreen-it Sedumbakker giver et flot grønt tag

Alt-i-et-system der hurtigt og nemt udlægges på tagmembranen

Sedumbakkerne placeres op mod hinanden og giver et færdigetableret grønt tag i én arbejdsgang. Sedumbakken anvendes på tage med hældning fra 0-25o. Løsningen er ideel på tage, der kun kan klare begrænset vægt, men hvor der også ønskes en høj artsvariation.

EPD BGreen-it Sedumbakke klik her 
EPD tillæg BGreen-it Sedumbakke klik her 

Sedumtag hos Danmarks største byggeudstilling, Middelfart

I samarbejde med Båks, der producerer færdige huse, er vi nu at finde med 65 m2 BGreen-it Sedumbakke hos Danmarks største byggeudstilling, Byggecentrum, i Middelfart.

Et af båks-husene i miniudstillingsbyen har fået miljøvenlig natur på toppen. Vi sørgede nemlig for udlægningen af et frodigt grønt sedumtag, der komplimenterer byggeriets fokus på natur og stilrent design.
Båks leverer bl.a. færdige sommerhuse, fritidshuse og tilbygninger, der udvikles i samarbejde med Nodo Arkitekter.

Deres koncept trækker således på samme synergi som vores ALT I ÉT-system til grønne tage, nemlig at det skal være legende let for kunden at få et unikt færdigt produkt uden bøvl og at kvalitet er en grundpræmis i hele værdikæden.

Det unikke ved denne lokation og reference er, at du kan komme helt tæt på sedumtaget og se det close up.

Båks har bemanding ved udstillingshusene alle weekender i tidsrummet 10.30 - 15.30, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål og få BG Byggros Sedumbakke katalog udleveret. 

Anlægsår: 2023

System: BGreen-it Sedumbakker​​​​​

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.