Bgreen It Sedumbakker 900X900px 1

Referenceprojekter - BGreen-it SEDUMBAKKER

BGreen-it Sedumbakker giver et flot grønt tag

Alt-i-et-system der hurtigt og nemt udlægges på tagmembranen

Sedumbakkerne placeres op mod hinanden og giver et færdigetableret grønt tag i én arbejdsgang. Sedumbakken anvendes på tage med hældning fra 0-25o. Løsningen er ideel på tage, der kun kan klare begrænset vægt, men hvor der også ønskes en høj artsvariation.

EPD BGreen-it Sedumbakke klik her 
EPD tillæg BGreen-it Sedumbakke klik her 

Sedumtag hos Danmarks største byggeudstilling, Middelfart

I samarbejde med Båks, der producerer færdige huse, er vi nu at finde med 65 m2 BGreen-it Sedumbakker hos Danmarks største byggeudstilling, Byggecentrum, i Middelfart.

En symbiose mellem natur og design
Et af båks-husene i miniudstillingsbyen har fået miljøvenlig natur på toppen. Vi sørgede nemlig for udlægningen af et frodigt grønt sedumtag, der komplimenterer byggeriets fokus på natur og stilrent design.
Båks leverer bl.a. færdige sommerhuse, fritidshuse og tilbygninger, der udvikles i samarbejde med Nodo Arkitekter.

Båks' koncept trækker således på samme synergi som vores ALT I ÉT-system til grønne tage, nemlig at det skal være legende let for kunden at få et unikt færdigt produkt uden bøvl og at kvalitet er en grundpræmis i hele værdikæden. Udstillingen åbner helt nye muligheder for BG Byggros’ kunder og interessenter, nemlig muligheden for at komme helt tæt på alt-i-ét systemløsningen og mærke kvaliteten.

25 graders taghældning – hvis det kan lade sig gøre her, kan de lade sig gøre alle steder

Hvis det kan lade sig gøre at få succes med et grønt sundt sedumtag på disse stejle tage med en hældning på 25 grader, kan det lade sig gøre alle steder. Og det har vi styr på. Den stejle hældning er den sværeste præmis ift. at lykkedes med grønne tage bl.a. fordi fordampningen er særlig stor, når tagfladen er vinklet direkte mod solen, og vandreservoiret grundet hældningen er begrænset sammenlignet med flade tage.”

En unik mulighed for at komme helt tæt på det grønne tag og mærke kvaliteten
Dette referenceprojekt er et godt eksempel på, hvordan etablering af sedumbakkerne skal håndteres ved tagfoden, langs vindskederne og i rygningen langs rygningsudluftningen. Derudover vender de fire tagflader mod hver deres verdenshjørne, og da planter vækstmæssigt reagerer forskelligt på geografisk orientering og lys, er dette en virkelig god case til generelt at formidle plantevækst og naturens påvirkning på projekter af forskellig art.”

– Anlægsgartner og teknisk konsulent, Jesper Staal.

Udstillingen er bemandet alle weekender kl 10.30 - 15.30
Båks har bemanding ved udstillingshusene alle weekender i tidsrummet 10.30 - 15.30, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål og få BG Byggros Sedumbakke katalog udleveret. 

Anlægsår: 2023
System: BGreen-it Sedumbakker​​​​​
EPD: Ja

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.