Inja 3000X1000px

Referenceprojekter - Miljøteknik

Udskillerteknik i høj kvalitet

Inja Miljøteknik leverer overvejende udskillere fra Mall Umweltsysteme, som producerer betonprodukter af høj kvalitet. Produkterne er veltestede og dokumenterede, har lang levetid og stor driftssikkerhed. 

Med mere end 30 års erfaring i at rådgive og dimensionere udskillere til fedt, olie og benzin, lægger vi stor vægt på at levere nøjagtig det produkt, der dækker det pågældende behov.

Her kan du læse om nogle af de løsninger, vi har leveret igennem årene.

Biobrønde i helstøbt armeret beton!

På hjørnet af Kogtvedvej og Brydegårdsvej i Svendborg, er der nu etableret to meget store betonbrønde, på parkeringspladsen ved Ingo tankstation og vaskehal.

Ingo er nemlig i gang med at renovere, og i den forbindelse skal der installeres 2 biobrønde til rens af vandet. Udskillerne leveres af BG Inja miljøteknik i samarbejde med entreprenør Bjergegaard & Ottesen.

De to Mall biobrønde på billederne indeholder hver 5000 liter og har en diameter på Ø2000 mm. Der er også blevet leveret 2 afdækningsplader med et mandehul på Ø1000, som I kan se ved siden af brøndene. Afdækningspladerne kan også levers med mandehul på Ø800.

Vores biobrønde er fra den tyske producent Mall Umweltsysteme, der specialiserer sig i produktionen af helstøbte brønde og udskillere i armeret beton. Nu er de nævnte brønde på 5 m3, men vi kan levere biobrønde på helt op til 12m³ i Ø2500 og 18 m³ i Ø3000 - stadig helstøbte i armeret beton, vel at mærke!

Alle vores biobrønde kan desuden overfladebehandles indvendigt med en olie/benzinbestandig coatning, eller med en PE-HD-inliner, hvis den skal anvendes til særligt aggressive miljøer.
 
Vi takker for det gode samarbejde med Bjergegaard & Ottesen ApS.

SoilTain - 20.500 m3 forurenet slam i Vejle!

Vi er faktisk lidt stolte af at have været med til at levere SoilTain slamafvandingsposer til et af Danmarks hidtil mest udfordrende og ambitiøse slamafvandingsprojekter, i samarbejde med @Dan Jørgensen A/S.

Der var høje krav til entreprenøren, da store mængder slam skulle pumpes 45 højdemeter og ca. 1,2 km i afstand fra Randbøldals to inddæmmede søer op til afvandingsplades.

Slammet var forurenet med bl.a. malakitgrønt, så der var høje krav til rensning og monitorering.

Samtidig endte der op med at være større mængder slam end først antaget, da slammet i søerne havde lagdelt sig med et hårdt lag i mellem. BG Byggros efterleverede derfor slamafvandingsposer på specialmål, så slamafvandingsområdet kunne udnyttes helt optimalt og der kunne afvandes med poser i flere lag.

Derudover var leveringstider et vigtigt parameter, både ved projektets start, men specielt ved leveringen af de ekstra poser.

Der endte med at blive oppumpet ca. 20.500 m3 slam, som bliver afvandet i ca. 11.500 m3 slamafvandingsposer. Heriblandt 4 stk. af vores største SoilTain slamafvandingsposer, med en længde på 65 meter, en omkreds på 28 meter og et slamindhold på op til ca. 1600 m3.

Der blev løbende taget vandprøver af drænvandet alle med tilfredsstillende resultater.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.