KU Kursus

VIDENDELING

Sammen om fremtidens løsninger

Vi tror på, at fremtidens løsninger for miljø og mennesker skal findes ved at branchen deler og samarbejder om viden.

Vi navigerer i en kompleks branche med levende organismer, planter og bakterier. Der er ikke nogen konstanter, når vi snakker miljø og klima, men derimod løbende udvikling of forandring. Hos BG Innovation Lab er vi altid klar til at tage en faglig dialog om vores udviklingsområder og det som rører sig i branchen. Vi er aktive som oplægsholdere på konferencer, temadage og messer, ligesom vi også selv afholder fagspecifikke temadage og konferencer på hovedkontoret i Odense.

Samarbejd med os

Personerne bag Innovation Lab

Mød teamet

Den daglige drift og udvikling i BG Innovation Lab varetages af Udviklingschef, Søren Storm, Geotekniker Peter Randrup, Landskabsarkitekt Kamilla Aggerlund, Kemi- og bioteknologiingeniør Trine Guldberg samt Erhvervs-PhD Irina Pitropova.

Velkommen til BG Byggros

Vi udvikler og leverer en lang række systemløsninger og produkter til bygge- og anlægsbranchen. Vores rådgivning udvikles konstant med afsæt i den viden, vi producerer, tester og kvalitetssikrer i BG Innovation Lab.

BG Byggros Showroom

BG showroom på hovedkontoret i Odense

Her viser vi 1:1 mock up's af nogle af de systemløsninger, som vi kontinuerligt videreudvikler og kvalitetssikrer i BG Innovation Lab.

BG Innovation Lab

FØLG PÅ LINKED IN

Følg med

Innovation Lab er på LinkedIn. Følg os og hold dig opdateret på projekter, forskning, resultater og dagligdagen her. Vi ønsker at skabe et dialogisk rum og få din feedback - både på projekter, idéer til tests og publikationer.

Kontakt teamet i BG Innovation Lab