Konference

Oplæg ved BG Innovation Lab

Vi deler viden 

Have og Landskab, Teknologisk Institut og Ingeniørforeningen Danmark

Vi er konstant i udvikling og får dagligt nye testresultater i hus, både i Urban Science Lab, i Geoteknisk Lab og qua udviklingsprojekter og vores PhDstuderende. Alt sammen ny viden som vi brænder for at dele. 

Vi medvirker gerne som oplægsholdere på konferencer, temadage og messer. Om emnet er bredt eller der virkelig skal nørdes på specifikke fagområder – så vil vi mene vi kan komme med indspark som kan give viden, skabe dialog og stof til eftertanke. 

Eksempler på oplæg

 • Have & Landskab
  Konstruerede vækstmedier med fokus "KAN JORDEN BÆRE"?
   
 • Teknologisk Institut
  Fokus på afløbskurver "HVOR ER DE GRØNNE TAGE NU"?
   
 • Ingeniørforeningen Danmark
  Status på filterjord i Danmark "HAR VI STYR PÅ DE FILTERJORDE VI BLANDER I BRANCHEN"?

Mød erhvervs-PhD, Irina

Irina er ansat i BG Innovation Lab ifm. med hendes forskningsprojekt, der søger at afdække, om grønne vægge og tage kan bidrage til at rense husholdningsvand såsom badevand. Vores håb er, at resultaterne på området kan bidrage til et mere cirkulært vandforbrug ♻

Velkommen til BG Byggros

Vi udvikler og leverer en lang række systemløsninger og produkter til bygge- og anlægsbranchen. Vores rådgivning udvikles konstant med afsæt i den viden, vi producerer, tester og kvalitetssikrer i BG Innovation Lab.

Trine Innovation Lab Testafdeling

Har vi styr på de filterjorde vi blander i branchen?

På flere regnvandskonferencer har vi bidraget med vores viden om og perspektiv på emnet filterjord. Kompleksiteten er høj, når du arbejder med at forbedre og udvikle filterjord. Vi ser både udfordringer og udviklingspotentiale og vi skubber til forskning på området i BG Innovation Lab.

FØLG PÅ LINKED IN

Følg med

Innovation Lab er på LinkedIn. Følg os og hold dig opdateret på projekter, forskning, resultater og dagligdagen her. Vi ønsker at skabe et dialogisk rum og få din feedback - både på projekter, idéer til tests og publikationer.

Kontakt teamet i BG Innovation Lab