Indgang Bggroup 4

Velkommen til BG Byggros

Om BG Byggros

Bliv klogere på hvem Byggros er, hvordan vi er blevet til den virksomhed vi er i dag, og hvem du møder når du kontakter os

Du kan også læse om hvilke typer specialprodukter og totalløsninger, vi tilbyder og kigge nærmere på vores salgs- og leveringsbetingelser.

 • Vi er din leverandør af specialprodukter til bygge- og anlægsbranchen.

  BG Byggros har eksisteret i over 30 år og har i den tid opbygget en position, hvor vi er markedsledende i Skandinavien indenfor en lang række specialiserede produkter og løsninger til bygge- og anlægsbranchen.

  Vi er en grøn virksomhed

  BG Byggros følger med den grønne udvikling, og vi er i dag en specialiseret grossist inden for bygge og anlæg, der fokuserer på miljøvenlige produkter, som f.eks. grønne tage og grønne vægge samt miljørigtige løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Vi søger altid efter at løse en kundes opgave på en måde, der er både langsigtet og bæredygtig. Vi tilpasser os løbende markedets og jeres ønsker og krav, så vi altid imødekommer jeres behov, som en kompetent og seriøs samarbejdspartner.

  Vi stiller krav

  Vi stiller store krav til vores producenter en og fører et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, fra nogle af de største og mest anerkendte producenter i Europa og USA. Produkterne er under konstant kvalitetskontrol, ligesom vores leverandører har stor fokus på produktoptimering og produktudvikling.

  BG Byggros er ISO 2001-2008 certificeret.

  Vores ansvar

  BG Byggros ønsker at tage ansvar for vores miljø og vores medmennesker. Derfor tager vores fokus og inspiration udgangspunkt i FN’s Verdensmål og ”Cradle to Cradle”-princippet. Vores vision og mission tager særligt afsæt i Sundhed og Trivsel, Mindre Ulighed samt Klimaindsats, ligesom vi aktivt stræber efter mangfoldighed og samhørighed på vores arbejdsplads.

  Vores Code of Conduct definerer retningslinjerne for, hvordan vi ønsker at være som virksomhed, og hvilke krav, vi stiller til vores leverandører og samarbejdspartnere.Her kan du læse mere om vores tilgang til CSR og Miljø.

  En del af BG Group

  BG Byggros er en del af BG Group og har domicil i det nordøstlige Odense. Her råder vi over 4000 m2 kontorer og 12000 m2 lagerfaciliteter. Koncernen har omkring 90 medarbejdere og ca. 20 gange om dagen, hver eneste dag, forlader en fragtbil matriklen med lasten fuld af varer til kunder over hele verden.

 • Oversigt Bygning Veje

  BG Byggros er en certificeret hjertesikker virksomhed. Det betyder, at vi har gjort virksomhedens hjertestarter offentligt tilgængelig i et udendørs varmeskab.

  Hjertestarteren er placeret på muren ved personaleindgangen, ud til den store parkeringsplads, og den er således tilgængelig i nødsituationer hele døgnet rundt.

  Samtidig er vores hjertestarter registreret i TrygFondens app. Dermed er hjertestarteren synlig for almindelige borgere og sundhedsfaglige medarbejdere på alarmcentralen og 1-1-2, der kan guide folk til hjertestarteren, så flere kan overleve et hjertestop.

  Kør/gå ind fra Østbirkvej, her kan du nemt komme til hjertestarteren.

 • Anlægstekniske løsninger, grønne produkter og miljørigtige løsninger

  BG Byggros har siden oprettelsen i 1986 været inde i positiv udvikling og vækst. Som et resultat af fusionen med V. Burcharth & Søn A/S den 1. januar 2008 blev BG Byggros en del af BG Group, som også omfatter salgsselskaberne BG Burcharth, BG Millag og BG Termic Plus.

  BG Byggros er altid opdateret på den seneste udvikling, og vi er i dag markedsledende indenfor miljørigtige løsninger inden for bygge- og anlægsbranchen. Vi tilbyder rådgivning, løsningsforslag, designudkast og beregninger til rådgivere og entreprenører.

  Med indtrædelsen på det svenske marked i 1999 og det norske i 2004 har BG Byggros i dag skabt sig en markedsledende position i Skandinavien på en række af virksomhedens kerneprodukter inden for materialer til detailhandlen, bygge- og anlægs- samt industrisektoren.

   

 • Professionel rådgivning og kompetent kundeservice

  Hos BG Byggros går kvalitet og service altid hånd i hånd, når vi markedsfører en lang række kvalitetsprodukter, nicherelaterede specialløsninger og systemer til bygge- og anlægsbranchen.

  Professionel rådgivning – vejen til den optimale løsning

  Som kunde hos BG Byggros er du sikker på en kompetent professionel rådgivning omkring vores løsninger og tekniske produkter. Sammen finder vi den løsning eller det produkt, der over tid, giver dig det bedste, mest stabile og økonomisk mest rentable resultat.

  For alle vores medarbejdere er rådgivning og kundeservice helt grundlæggende. Vi betjener dig gerne pr. telefon, i vores webshop eller en vores tekniske konsulenter kan aflægge dig og din virksomhed et besøg, så kan vi sammen klarlægge jeres individuelle ønsker og behov.

  Kontakt os her

  Køb vores produkter online

  Du kan finde et stort udvalg af Byggros’ produkter på koncernens fælles webshop - BG flux.com.

Velkommen til BG Byggros

Vi udvikler og leverer en lang række systemløsninger og produkter til bygge- og anlægsbranchen. Vi er markedsledende i Skandinavien og vores løsninger og rådgivning gror i ekspertviden. Vores samarbejdspartnere er bl.a. rådgivere, entreprenører, bygherrer, arkitekter, forsyninger og anlægsgartnere.

Byggros Kontor 1182X688 1

Kontakt

Mød holdet der servicerer og rådgiver dig.

Mobil
Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe 

Ring på + 45 5948 9000

Ur
Åbningstider

Mandag - torsdag kl. 08.00 - 16.00

Fredag kl. 08.00 - 15.00

Hus
Adresse

Østbirkvej 2

5240 Odense NØ

Fakta

Køb online - besøg BG Groups webshop