Bogen (1)

PUBLIKATIONER

Publikationer og artikler fra BG Innovation Lab

Ny viden er hjertekuglen i udviklingen 

Her præsenterer vi vores seneste artikler og publikationer. Som en toneangivende innovationsafdeling i BG koncernen er vi dedikerede til at skubbe på udviklingen af ny viden og data. Vi stræber efter at levere førsteklasses indhold og kvalificeret data, der udforsker nyskabende løsninger og videreudvikler eksisterende metoder. Følg med her og på LinkedIn, hvor vi løbende deler nye publikationer og artikler.

Personerne bag Innovation Lab

Mød teamet

Den daglige drift og udvikling i BG Innovation Lab varetages af Udviklingschef, Søren Storm, Geotekniker Peter Randrup, Landskabsarkitekt Kamilla Aggerlund, Kemi- og bioteknologiingeniør Trine Guldberg samt Erhvervs-PhD Irina Pitropova.

Erhvervs-PhD, Irina

Irina er ansat i BG Innovation Lab ifm. med hendes forskningsprojekt, der søger at afdække, om grønne vægge og tage kan bidrage til at rense husholdningsvand såsom badevand. Vores håb er, at resultaterne på området kan bidrage til et mere cirkulært vandforbrug ♻

FØLG PÅ LINKED IN

Følg med

Følg os og hold dig opdateret på projekter, forskning, resultater og dagligdagen her. Vi vil rigtig gerne udvikle et dialogisk rum og kontinuerligt få din feedback - både på projekter, idéer til tests og publikationer.

Kontakt teamet i BG Innovation Lab