IMG 6732

KONFERENCE OG TEMADAGE

Konferencer og temadage

Eksterne og interne konferencer

Vi faciliterer fagspecifikke temadage og konferencer, når vi får forespørgsler fra branchen på specifikke emner eller områder, der mangler at blive belyst. Er du, dit team eller din organisation sultne på viden ift. et bestemt område inden for den grønne og blå sektor, så tøv ikke med at kontakte os. 

Aktuelle temadage 2024

 • KOM TIL BUNDS I BYTRÆERNES PLANTEHULLER
  samarbejde med Dansk Træplejeforening og Park og Naturforvalterne.

  Tid og sted: d. 4. juni, kl. 08.40 -15.30
  Auditoriet, BG Byggros, Østbirkvej 2, 5240 Odense NØ

  Tilmelding: Tilgå tilmeldingsformularen: Tilmeld her

  "Bytræerne har hårde kår. De vokser i et unaturligt landskab, og det stiller store krav til de jorde, der understøtter deres vækst. Dagen vil have fokus på træers vilkår i det urbane landskab, og giver dig en dybere forståelse for, hvordan du kan skabe de rette vækstbetingelser i byerne. Kom og få viden, som du kan bruge i din hverdag inden for de pågældende områder. På dagen vil teori og praksis hands-ongå hånd i hånd."
Temadag Hos BG Innovation Lab Bytræernes Plantehuller 2024 Juni

Se program

Til temadagen "Kom til bunds i bytræernes plantehuller" har du både mulighed for at høre sidste nyt fra nogle af landets dygtigste eksperter på området, og netværke med andre medlemmer og fagfolk.

BG Byggros Showroom

BG showroom på hovedkontoret i Odense

Her viser vi 1:1 mock up's af nogle af de systemløsninger, som vi kontinuerligt videreudvikler og kvalitetssikrer i BG Innovation Lab.

FØLG PÅ LINKED IN

Følg med

Innovation Lab er på LinkedIn. Følg os og hold dig opdateret på projekter, forskning, resultater og dagligdagen her. Vi ønsker at skabe et dialogisk rum og få din feedback - både på projekter, idéer til tests og publikationer.

Kontakt teamet i BG Innovation Lab