LAB

Innovation Lab - testafdelingen

Know-how, forskning og data er afgørende for at skabe fremtidens løsninger til bygge- og anlægsbranchen

Kvalitetssikring og nytænkning

Innovation Lab er vores testafdeling bestående af to Lab's; Urban Science Lab og Geoteknisk Lab. Innovation Lab muliggør, at vi internt kan forske, udvikle og teste produkter og data hurtigt. Præmissen for vores arbejde med natur, vand og by er, at vi opererer i et meget omskifteligt felt uden standardløsninger. Derfor er vores fokus i Innovation Lab at nærstudere vækstmedier, mikrobiologi og levende organismer og hele tiden blive klogere på, hvordan disse reagerer på miljømæssige påvirkninger. 

Vores setup tillader udvikling og omfattende test af komplette kædeløsninger ned til mindste detalje, hvilket fjerner enhver form for usikkerhed og gør os i stand til kontinuerligt at kvalitetssikre vores rådgivning og produkter. 

Vi går kontinuerligt ind i tætte partnerskaber med eksterne aktører for at forbedre vores arbejde gennem avancerede analyser og databehandling. Vores testcenter er i den henseende også afgørende for virksomheden, da det muliggør en hastighed og agilitet i projektprocessene, som kun er mulige, fordi vi har set up in house. Disse partnerskabsprojekter omhandler forskellige løsninger som ex. regnvandshåndtering, vækstmedier til grønne tage og jordkompositioner.

Innovation Lab består af to afdelinger

Mød erhvervs-PhD, Irina

Irina er ansat i BG Innovation Lab ifm. med hendes forskningsprojekt, der søger at afdække, om grønne vægge og tage kan bidrage til at rense husholdningsvand såsom badevand. Vores håb er, at resultaterne på området kan bidrage til et mere cirkulært vandforbrug ♻

LAB

Investering i unikke test-faciliteter

Vores fokus er funderet i faciliteter og kompetencer, der gør at vi kan producere viden, kvalitetssikre produktudvikling og omstille os hurtigt i markedet. Det er et must, når vi arbejder med miljø og klima, der konstant forandres.

FØLG PÅ LINKED IN

Følg med

Innovation Lab er på LinkedIn. Følg os og hold dig opdateret på projekter, forskning, resultater og dagligdagen her. Vi ønsker at skabe et dialogisk rum og få din feedback - både på projekter, idéer til tests og publikationer.

Kontakt teamet i BG Innovation Lab